BHV training: nu aanmelden

Op dinsdag 8 maart 2016 verEerste hulpzorgen wij de BHV basis- en BHV herhalingscursus in Emmeloord.

Wanneer is BHV niet nodig?

We horen vaak dat bij eenmanszaken geen Bedrijfshulpverlening nodig is. Dit klopt absoluut niet. Alleen wanneer u een eenmanszaak hebt waarbij geen klanten of bezoekers komen, bent u niet verplicht tot Bedrijfshulpverlening. Bent u echter een eigenaar van een eenmanszaak waar u klanten of vertegenwoordigers ontvangt of gebruik maakt van uitzend- of vakantiekrachten dan bent u alsnog verplicht BHV te hebben.

Ook organisaties die volledig op vrijwilligers draaien zijn niet verplicht tot het hebben van BHV. Dit verandert echter zodra er 1 werknemer in dienst is.

Brand blussen BHV

Brandje blussen

Bedrijfshulpverlening wordt basishulpverlening

Het kabinet wil bedrijfshulpverlening vervangen door basishulpverlening. Basishulpverlening is straks niet alleen verplicht in bedrijven, maar ook op andere plaatsen waar mensen samenkomen. Dus ook in bijvoorbeeld vrijwilligersorganisaties, bij kleine evenementen en in clubhuizen van sportverenigingen. Het is nog niet bekend vanaf welke datum deze wijziging geldt.

Op dinsdag 8 maart 2016 verzorgen wij de BHV basis- en BHV herhalingscursus in een dag op onze locatie in Emmeloord, Escudo 17-19.

De prijs voor de basiscursus is € 139,00 (inclusief catering, boek, examen en pasje), exclusief BTW.

Voor groepen kunt u rekenen op korting op deze prijzen.

 

Comments are closed.