Equipment

Een compleet verzorgde training

Trainen op locatie betekent onder andere beslagen ten ijs komen en geen zorgen voor onze klanten! Onze trainingen zijn compleet verzorgd en dat betekent voor u dat u nergens voor hoeft te zorgen. Van braadpan tot open haard en van ademlucht-uitrusting tot opblaasbare safety boat; wij hebben alles bij ons!

equipment1-600x269

Onze trainingsmiddelen zijn internationaal geroemd!

Vergist u zich niet in de daadkracht die achter onze beloften schuilgaat. Wij spreken liever over inhoud en kwaliteit dan over de prijs. Jaar in jaar uit investeren in kwaliteit levert uiteindelijk een duurzaam serviceniveau op dat ons tot ver over de landsgrenzen klanten oplevert.

pic-brochure-mobiele-safety-trainer-600x167

Mobiele Safety Trainer + Multi Mobi Box  

Wat u hierboven ziet is een onverslaanbaar duo in Equipment Merchandising! Een product-case waar ieder trainingsbureau jaloers op kan zijn. Alles wat zich in-, aan- en op deze bus met aanhanger bevindt wordt bij onze trainingen gebruikt en is op huurbasis ook multi-functioneel inzetbaar bij uw eigen trainingen. Iedereen begrijpt dat als wij op deze manier bij opdrachtgevers ons entree maken en vervolgens onze eigen ‘high tech’ uitvindingen uitpakken, dat dit keer op keer niets dan respect, verbazing en verwondering oplevert, waar we ook trainen!

Bekijk de Mobiele Safety Trainer

Bekijk de Multi Mobi Box

FEB0757-600x500