Fishery bij Basic Training Refresher

Hebt u een geldig Certificaat Basic Safety Training? Maar geen Certificaat Fishery? Of is uw Basic Safety Certificaat door de nieuwe Manila regels niet meer geldig?

Eerstvolgende trainingen Refresher Basic Safety Training met Fishery:

 

17 en 18 april 2018 met Fishery op 19 april ’s morgens

24 en 25 april 2018 met Fishery op 26 april ’s morgens

7 en 8 mei 2018 met Fishery op 9 mei ’s morgens

22 en 23 mei 2018 met Fishery op 24 mei ’s morgens

5 en 6 juni 2018 met Fishery op 7 juni ’s morgens

19 en 20 juni 2018 met Fishery op 21 juni ’s morgens

Sinds onze certificering voor het verzorgen van de Basic Fishery Training ontvingen wij veel vragen van vissers met een geldig Basic Safety Certificaat die nog de Basic Safety Fishery moesten doen, of ze deze aanvulling kunnen behalen tijdens een Refresher Basic Safety Training.

In antwoord op deze vraag ontvingen wij van IlenT het volgende bericht:

Ilent gaat akkoord met het voorstel dat TvK Instructie voor bemanningsleden van Nederlandse Vissersvaartuigen met een geldige Basic Training de door Ilent erkende Basis Training Refresher verzorgt, aangevuld met de door Ilent erkende module van de Basic Training Fishery, alsmede het aangeven van de verschillen tussen Koopvaardij en Visserij, zoals goedgekeurd door Ilent bij de Basic Training Fishery. Indien de cursisten met goed gevolg genoemde training bij TvK Instructie hebben gevolgd, mogen zij het certificaat Basic Training Fishery van TvK ontvangen.

 

Heeft iedereen aan boord het certificaat Basic Training Fishery?

Iedereen aan boord Certificaat Fishery?

Wij verlenen dus het Certificaat Fishery bij Basic Training Refresher.

De Basic Training Refresher Fishery wordt op onze trainingslocatie in Emmeloord verzorgd in 2½ dag. Wij verzorgen deze dagen met veel praktische inzetoefeningen, de oefeningen met reddingsmiddelen vinden plaats in het Zwembad te Emmeloord.

De catering wordt door ons volledig verzorgd, voor degenen die van ver komen, kunnen wij tips geven voor overnachting in Emmeloord of omgeving.

Meldt u aan via ons contactformulier, mail of bel Peter Westervoorde: peter@tvkinstructie.nl of 06-3036 6313