News

Gratis omscholen voor vissermannen

kapitein

Gratis omscholen voor vissermannen

Tot € 5.000,- bijloop vanuit de overheid

 

TVK Instructie BV en B&B Crew Management BV uit Emmeloord hebben de mogelijkheden gevonden om vissermannen die vanwege de sanering van de vissersvloot hun baan dreigen kwijt te raken te helpen.  Tijdens twee inloopzaterdagen op 19 en 26 november zal er informatie gedeeld worden over hoe je in aanmerking kan komen voor een vergoeding. Deze kan oplopen tot € 5.000,-. Hierdoor kan het dus zijn dat je volledig gratis omgeschoold kan worden. Je kunt bijvoorbeeld omgeschoold worden naar kapitein tot 3000GT of hoofwerktuigkunidige met onbeperkt motorvermogen. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden zoals SMBW en grootvaarbewijs. Dit bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

De regeling is in 2022 nog zeer royaal en wordt in 2023 terug geschroefd.
Wacht dus niet te lang en geef je op voor de informatiedagen. Op onze website staat ook een formulier klaar die je thuis alvast kunt invullen en mee kan nemen naar de informatiedagen. Op deze manier kunnen we jouw aanvraag sneller in behandeling nemen.

Zowel TVK Instructie BV als B&B Crew Management BV hebben afgelopen jaren laten zien dat er veel mogelijkheden zijn voor de vissers.  Hierdoor kunnen wij een breed scala aan opleidingen en trainingen aanbieden. Deze zijn gericht op behoud van je huidige werk of omscholing naar een nieuwe werkplek. Dit alles kan inclusief aanvullende verplichte trainingen.

Geef je op voor de inloopdagen via www.benbcrewmanagement.eu

Informatie kunt u krijgen op het telefoonnummer 0527-699535.

Een overzicht van de maritieme trainingen van TVK instructie vind je hier