Heftruck training Pools

Doel Heftruck training Pools:

 

De cursus Heftruck training Pools is gericht op het verhogen van de veiligheidskennis en verantwoordelijkheid voor elke werknemer die regelmatig een vorkheftruck moet bedienen en Pools spreekt.

Klik hier om meer informatie aan te vragen.

Doelgroep heftruck training Pools:

Deze cursussen zijn speciaal bedoeld voor heftruckchauffeurs of voor diegene die de heftruck als hulpmiddel gebruiken bij hun dagelijkse werkzaamheden en Pools spreken.

Heftruck training Pools

Inhoud:

Deze cursus Heftruck training Pools is bedoeld voor Poolse heftruckchauffeurs die nog geen specifieke opleiding/training hebben gehad op het gebied van veilig werken en handelen of al langer werken met de heftruck maar nog geen training hebben gedaan.

Puntsgewijs komen tijdens de cursus de volgende onderwerpen aan de orde:

• Arbo-wetgeving

• Risico’s, preventie, verantwoordelijkheid, houding en mentaliteit

• definities, keuring, CE, onderdelen

• Voorzetapparatuur, belasten van de heftruck, lastdiagram

• Hydraulisch hef- en remsysteem • Electro, diesel en gas trucks

• laden en lossen van vrachtwagens • Specifieke veiligheidvoorschriften voor veilig      gebruik

Tijdens de cursus is er ruime gelegenheid om vragen te stellen. De cursus wordt afgesloten met een schriftelijk examen. De praktische vaardigheden worden beoordeeld door de instructeur.

Klik hier om je aan te melden.

Locatie:

De cursus wordt op ons opleidingscentrum in Emmeloord georganiseerd. Daarnaast kan de cursus altijd in-company worden georganiseerd (bij minimaal 5 deelnemers).

 

Duur:

De cursus duurt een halve dag (inclusief aansluitend examen).

 

Bijzonderheden:

De cursus Heftruck training Pools wordt verzorgd door een Nederlands sprekende Poolse docent. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van professioneel Pools lesmateriaal.
Er wordt een Pools examen afgelegd. Bij voldoende resultaat (ook van de praktijk) ben je vakbekwaam om met de heftruck te werken en wordt een handig pasje uitgereikt.

De training gaat door bij minimaal 6 cursisten.