Mijn stage bij TvK Instructie

Wie ben ik

Hallo, ik ben Stan Dekker en ik loop sinds 1 mei stage bij TvK Instructie. Omdat ik de opleiding Marketing & Communicatie op het Friese Poort in Emmeloord volg, moet ik in de eerste 2 jaar 20 weken stage lopen bij een bedrijf. De eerste 10 weken stage zijn mijn laatste periode van het eerste schooljaar en de laatste 10 weken stage zijn mijn eerste periode van het tweede schooljaar, er zit dus een zomervakantie van 6 weken tussen.

 Eerste hulp

Mijn verwachting

Ik had nog niet van TvK Instructie gehoord voordat ik een stage plek ging zoeken. Ik wist niet goed wat ik moest verwachte
n van wat ik hier allemaal moest doen en wat ik zou leren. Ik kreeg vrij snel reactie op mijn verzoek om stage te lopen en werd uitgenodigd voor een stage gesprek. Het
gesprek verliep soepel en ik kreeg al gauw een rondleiding door de zaak.

 

Wat houdt TvK instructie in?

TvK is een bedrijf dat veiligheidstrainingen verzorgd met de focus op het maritieme vlak. U kunt hier uw Certificaat voor de zeevaart/visserij halen. Na 5 jaar verloopt dit certificaat en kunt u hier ook de Refresh (herhalings-) training volgen.

Trainingen

Ik loop nog maar een kleine maand stage bij TvK Instructie en heb het erg naar mijn zin, ik ben al naar 2 BHV trainingen geweest in Sneek en Soest. Binnenkort mag ik mee naar een aanboord training in Scheveningen en moet ik alles vastleggen op foto en video.

Wat heb ik geleerd?

Ik heb geleerd wat veiligheidstrainingen nou precies inhouden, hoe ik mijn eigen tijd moet inplannen, hoe ik mijzelf aan het werk moet zetten en hoe ik professioneel te werk ga.

One Response so far.

  1. Jan schreef:

    Informatief stuk, ik heb de pagina gebookmarkt.