Stage bij TvK Instructie

Stageverslag
Ik ben Roy Smit, ik ben 20 jaar en ik zit aan het einde van mijn 20 weken durende stage periode bij het bedrijf TvK Instructie in Emmeloord. Ik doe de opleiding Marketing & Communicatie op het ROC Friese Poort in Emmeloord. Dit is mijn 3
e jaar stage dus tevens mijn laatste stage op deze opleiding.

Het begin

Toen ik begon met het zoeken van een stage wist ik nog niet van het bestaan van TvK Instructie af.
Toen ik bij het bedrijf op stagegesprek werd gevraagd wist ik dus ook niet wat ik moest verwachten.
Tijdens mijn stagegesprek werd mij uitgelegd wat het bedrijf zo allemaal doet en wat ik kon verwachten van het bedrijf en wat zij van mij verwachtten.
Nu ik aan het einde van mijn stage ben weet ik bijna alles van het bedrijf en de trainingen die ze geven.

Wat heb ik geleerd

Ik heb veel geleerd bij het bedrijf TvK Instructie in mijn 20 weken stage.Geheel vernieuwde viskotter
In deze weken heb ik van alles gedaan waaronder bepaalde ontwerpen maken voor bijvoorbeeld kalenders of kerstkaarten. Ook heb ik veel werk gedaan in het ontwikkelen van de PowerPoints voor de cursussen. Naast dit heb ik ook foto’s van de trainingen gemaakt, filmpjes gemaakt voor o.a. de website en onderzoeken gedaan naar onze klanten.

De leukste momenten

De leukste dingen die ik heb gedaan waren toch wel de trainingen op externe locaties.
Zo zijn we bijvoorbeeld naar Enkhuizen gegaan om daar training te geven op de Enkhuizer Zeevaart School. Hier ondersteunde ik de instructeurs bij het lesgeven van de vele leerlingen.
Op de eerste dag ondersteunde ik bijvoorbeeld Arie Cornelissen bij het training geven in het Engels. Hier heb ik veel van geleerd en erg positieve feedback ontvangen en daar was ik dus ook erg blij mee.

Ook een van de leukste momenten was training geven op de Z-182 op Urk.
Dit was een nieuwe training die wordt gegeven op de schepen zelf.
Dit was een erg leuke ervaring en wij als bedrijf kregen veel positieve feedback op de training.

Klik hier voor meer informatie over TvK Instructie of hier om naar ons contactformulier te gaan.

Comments are closed.