EHBO basiscursus

slider-foto-veiligheidstrainingen

EHBO basiscursus

Met het Diploma EHBO van Het Oranje Kruis bent u in staat op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen. Op uw werk, op straat, maar ook thuis. U leert bijvoorbeeld wat u moet doen als iemand zich in zijn vinger snijdt, zich bij het uitstappen uit de bus verstapt of in de rij bij de kassa in elkaar zakt.

Onderdelen van de training

Bij TvK Instructie volgt u de cursus in een groep van minimaal 6 cursisten zodat er veel interactie tussen de cursisten kan plaatsvinden. Tijdens deze EHBO-cursus leer je de  EHBO-basisvaardigheden, reanimatie en het gebruik van een AED. Daarnaast leer je hoe je een slachtoffer in veiligheid brengt totdat de hulpdiensten arriveren. n.

Uitvoering training

Duur van de training: 3 dagen
Geldigheid: 2 jaar

Het onafhankelijke examen wordt afgenomen door een examenteam van Het Oranje Kruis.

Locatie

Al onze trainingen worden verzorgd in ons trainingscentrum te Emmeloord, Escudo 17
In company training zijn in overleg mogelijk.

Certificaat

Het Diploma geeft aan dat uw kennis en vaardigheden op het gebied van Eerste Hulp voldoen aan de eindtermen van Het Oranje Kruis.  Het Diploma kan actueel gehouden worden door het iedere 2 jaar te her-certificeren. In die periode houdt u uw kennis op peil door nascholing bij een EHBO opleider te volgen.

Aansprakelijkheidsverzekering

Iemand in het bezit van een geldig Diploma EHBO van Het Oranje Kruis is verzekerd tegen aansprakelijkheid voor schade aan zaken of personen wanneer zij eerste hulp verlenen. Zie hier voor meer informatie.

Taal

Standaard worden de trainingen bij TVK Instructie in het Nederlands gegeven, op verzoek in het Engels (bij voldoende deelnemers). Eventueel kan een tolk ingezet worden.

Subsidie

Bepaalde zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte) van de EHBO training. Kijk hiervoor in de polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Nu ook te volgen met Code 95 nascholing

Tijdens deze cursus Code 95 U21 EHBO leer je hoe te handelen zonder dat hierbij je eigen veiligheid in het gedrang komt. EHBO kennis komt onderweg zeer goed van pas, omdat jaarlijks veel ongevallen plaats vinden op straat en in het verkeer. Omdat de hulpdiensten aanrijdtijd hebben is EHBO zeer welkom.

Lees meer over Code 95

 

training-ehbo

Direct aanmelden