News

TVK Instructie en Koninklijke PBNA gaan samenwerking aan

samenwerking TVK Instructie en PBNA

TVK Instructie en Koninklijke PBNA gaan samenwerking aan

TVK Instructie is een samenwerking aangegaan met Koninklijke PBNA. PBNA is één van Nederlands oudste exameninstituten en is gecertificeerd voor diverse examens.

Waarom PBNA?

Bij TVK Instructie staat veiligheid voorop, net als bij PBNA. Op hun site is dit te lezen: “Bij PBNA vinden we dat veiligheid vanzelfsprekend moet zijn. Technische installaties moeten veilig functioneren en degene die ze plaatst of repareert moet veilig werken. Daar geloven we in.” Deze filosofie sluit naadloos aan bij die van TVK Instructie.

Sinds kort zijn wij opgenomen als examen locatie voor diverse trainingen. Naast het bekende VCA examen kan je in Emmeloord nu ook terecht voor o.a. F-gassen examens, ATEX basis en  NEN 3140 examen. PBNA heeft meer dan 60 examenlocaties in Nederland. Er is dus altijd een locatie te vinden bij jou in de buurt. Voor VCA examens kan je je opgeven via onze site, wil je meer informatie over andere examens die nu in Emmeloord af worden genomen, dan kan je terecht op de site van PBNA.

Door deze samenwerking is ons examen aanbod vergroot en kunnen we nog meer mensen bedienen uit de regio. Hierdoor hoef je minder te ver reizen om je examen te doen.

Meer dan alleen examenlocatie

TvK Instructie fungeert niet alleen als examen locatie, maar heeft veel meer te bieden op trainingsgebied. Door onze centrale ligging in Nederland, ontvangen wij veel maritieme professionals die bij ons STCW-safety trainingen volgen zoals de Basic Safety training en de Medical First Aid en Medical Care. Hiernaast kan je bij ons ook Fishery training volgen en voor vissermannen op Engelse vlagschepen Safety Awareness. Naast de STCW trainingen bieden wij een groot scala aan ARBO veiligheidstrainingen, waaronder BHV en veilig werken met de heftruck, reachtruck en hoogwerker. Alle trainingen vinden plaats in ons hoogwaardig uitgeruste trainingslocatie in Emmeloord, maar zijn op aanvraag ook op locatie te organiseren. De basistaal voor onze trainingen is Nederlands, maar op aanvraag zijn andere talen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de Poolse of Engelse taal. Hoge kwaliteit van de cursussen, flexibiliteit en een goede sfeer staan bij ons hoog in het vaandel.

Een overzicht van onze maritieme trainingen vind je hier en alles over onze veiligheidstrainingen vind je hier