VCA E-learning

Ontdek de mogelijkheden en het gemak van onze VCA E-learning

Hoe VCA leren?
Iedereen heeft zo z’n voorkeur om leerstof tot zich te nemen.

De een leert het best door te lezen, een ander door vooral veel plaatjes en filmpjes te bekijken en weer een ander door te luisteren. En er zijn natuurlijk ook veel mensen die een mix van luisteren, kijken en lezen het prettigst vinden.

Klik hier voor ons contactformulier voor informatie of om in te schrijven.

De VCA E-learning is zo opgebouwd dat je met iedere leerstijl de module op een prettige manier kunt doorlopen met daardoor de grootste kans van slagen!
En hierin onderscheiden wij ons van andere VCA E-learning leveranciers! Want een docent met een duidelijke en prettige stem presenteert alle lesstof. Dus geen saaie voice-over waar je al na 3 zinnen bij afhaakt!

Er is volledige ondersteuning door middel van afbeeldingen en filmpjes. Daarnaast is de complete leerstof als tekst beschikbaar om te lezen. Een boek is hierdoor niet nodig. Wilt u toch ook graag een boek dan kunt u deze tegen een interessante meerprijs (€ 30,00) aanschaffen.
En tot slot puilt de module uit van de oefenvragen en is deze voorzien van een proefexamen.

Waar VCA leren?
Uw bureau? Uw luie stoel in de woonkamer? De lounge-set in de tuin? Het kan allemaal. U hebt een computer of laptop met internetverbinding (of WIFI) en Flash nodig om online te kunnen leren. U kunt dus zelf bepalen waar u leert.

Wanneer VCA leren?
’s Morgens, ’s middags, midden in de nacht? Ook dat kan allemaal. U bepaalt zelf wanneer u inlogt en de lesstof doorneemt. Maar denkt u bij ‘tijd’ ook aan tijdsduur. Bent u een snelle ‘student’? Dan kunt u ook snel door de VCA E-learning module heen. Hebt u wat meer tijd nodig? Geen enkel probleem. U bepaalt zelf het tempo en hoe vaak u de leerstof doorneemt.

VCA examen inplannen?
Zodra u uw E-learning gegevens heeft ontvangen kunt u direct inschrijven voor een VCA examen.  Dit wordt allemaal duidelijk uitgelegd in de E-learning cursus. Hierbij heeft u keuze uit meer dan 50 examenmomenten per maand, verspreid door Nederland. U kunt tot op de dag van het examen nog aanmelden voor het VCA examen, hiervoor worden geen spoed-tarieven berekend. Het is op verschillende locaties in Nederland ook mogelijk om uw VCA examen via een laptop te maken. Neem contact met ons op over de opties. Wij berekenen géén extra kosten voor last minute aanmeldingen.

Werkwijze product
Vanaf het moment dat u voor het eerst inlogt in de E-learning, heeft u 3 maanden de tijd om in uw eigen tempo de leerstof en oefenvragen door te nemen, uzelf voor te bereiden op het examen en in te schrijven voor het examen. Indien u slaagt voor het VCA examen en dus het diploma behaalt, wordt binnen enkele dagen uw E-learning automatisch dichtgezet en kunt u niet meer inloggen.

Indien u onverhoopt zakt voor het examen kunt u de E-learning weer gebruiken om uzelf voor te bereiden, zolang de maximale inlogperiode van 3 maanden nog niet is verstreken. U kunt in dat geval een los examen aanschaffen.

De prijs voor alle VCA E-learning cursussen is € 135,- per cursus, inclusief 3 maanden toegang, examen en diploma. Losse examens € 99,00