Over ons

Ons team bestaat uit

  • Rob Pals – Ik ben aanspreekpunt voor klanten en houd me bezig met marketing van TVK Instructie. Samen met onze specialisten bezoek ik bedrijven en stellen we plannen op om de werkvloer veiliger te maken, maar wel op een praktische manier.
  • Elske Koukoulas – Ik ben aanspreek punt voor cursisten en houd me bezig met de planning van onze trainingen. Samen met de instructeurs willen we de cursisten een leerzame, maar ook leuke training aanbieden in een open sfeer.
  • Wouter Ruifrok – Ik zorg ervoor dat materialen die bij trainingen gebruikt worden in topconditie zijn. De lokalen, ons oefenschip, blussers, brandpakken, de lunch en overige materialen zijn ons visitekaartje.
  • Siem Buis – directeur. Ik mag ervoor zorgen dat we, als Team TVK, alle zaken goed op orde houden en continue verbeteren. Daarbij doe ik alle niet-dagelijkse-zaken. Dit is onder andere de diverse certificeringen, investeringen en het personeelsbeleid inclusief externe inhuur. Daarnaast heb ik nog mijn activiteiten in B&B Crew Management BV.