News

Laatste cursus Binnenvaartdiploma gestart

IMG_2367

Laatste groep cursisten Groot Vaarbewijs oude manier.

Afgelopen zaterdag was het dan zover. In een vol klaslokaal vond de aftrap plaats van de allerlaatste kans om je Groot Vaarbewijs op een eenvoudige manier te halen. Vanwege verandering in de regelgeving is dit na 1 september niet meer mogelijk. Terwijl de eerste geslaagden van de vorige groep cursisten inmiddels breder inzetbaar is in de nautische branche, beginnen deze zeevarenden aan hun cursus Groot Vaarbewijs. Alle cursisten hebben we op het hart gedrukt om even vol gas te geven en de komende 6 zaterdagen aanwezig te zijn in Emmeloord of om online in te loggen en zo de lessen te volgen. Op deze manier kunnen ook mensen die op zee zijn in het weekend toch deelnemen aan deze cursus.

Om in aanmerking te komen voor deze bijscholing, moet er best een berg administratief werk verzet worden. Zo moeten je vaartijd, diploma’s en aanvragen bij het CBR geregeld worden. BenBcrewmanagement neemt dit allemaal uit handen en regelt alles voor je, van de aanvragen tot het examen.

Ook eens praten over jouw ambities en mogelijkheden in de nautische branche? Neem contact met ons op! Je zult verbaasd zijn over je opties!

Siem Buis:           06-28632966
Piet Beer:           06-22905099