News

Theo en Cootje van Keulen geven roer TvK Instructie over

overname-tvk

Nieuwe koers

Aan het begin van dit jaar willen wij u graag vertellen over de nieuwe koers die TvK Instructie in 2021 gaat varen. Eigenaren Theo en Cootje van Keulen zijn per 1 januari met pensioen gegaan en geven het roer over aan Siem Buis en Jaap Aardema. Intern is dat misschien even aanpassen, maar voor u als trouwe relatie verandert er niet zoveel.

In twintig jaar tijd maakten Theo en Cootje van TvK Instructie een allround aanbieder van veiligheidstrainingen.  Gespecialiseerd in in Maritieme Safety Trainingen voor de zee- en binnenvaart. Het bedrijf groeide uit tot een begrip in de branche van veiligheidsopleidingen. Inmiddels heeft het bedrijf zes vaste krachten en zo’n twintig freelance instructeurs in dienst.

Ook de lokale krant heeft aandacht besteed aan de overname.

Iso- en Ilent-gecertificeerd

De nieuwe eigenaren gaan daar niks aan veranderen. Wat hen betreft laten Theo en Cootje een goed lopende onderneming achter. Niet alleen qua sfeer binnen de muren van het bedrijf, maar ook vanwege de uitstekende kwaliteit van de trainingen. Niet voor niks is TvK Instructie ISO- en Ilent-gecertificeerd.

Onder diezelfde certificeringen en voorwaarden gaan de Maritieme trainingen Basic Training STCW en de Refresher Training, Basic Training Fishery en de Medical First Aid & Medical Care net als de BHV- en VCA-opleidingen dan ook gewoon verder na de jaarwisseling. Alle kennis is en blijft aan boord dankzij de uiterst vakkundige externe trainers, die u ondanks de wisseling van de wacht tot dienst blijven staan.

Twintig prachtige jaren

Theo en Cootje kijken terug op twintig prachtige jaren. ‘We zijn heel trots op dit bedrijf’, vertelt Cootje van Keulen. ‘Samen met Peter Westervoorde, die onze klantencontacten verzorgt, hebben we een ongelofelijk mooi bedrijf opgebouwd. Bij ons voelen de cursisten zich thuis, mede doordat we flexibel zijn en ze goed verzorgen. En voor de kwaliteit van onze trainingen komen cursisten van over de hele wereld naar Emmeloord’, voegt Theo van Keulen toe.

De twee bedanken u voor het vertrouwen van de afgelopen jaren en het fijne contact dat ze met u hebben gehad. Nieuwe eigenaren Siem Buis en Jaap Aardema verwelkomen u graag aan de Escudo in de komende jaren. Samen wensen ze u een gezond en gelukkig nieuwjaar.

Met vriendelijke groet,
Theo en Cootje van Keulen
Siem Buis en Jaap Aardema