Basic Safety Training Fishery

Specialist in maritieme en veiligheidstrainingen

Basic Safety Training Fishery

Verplicht voor alle vissermannen

Klik hier voor informatie over subsidie Urker vissers door Scholingsfonds Flevoland

Onze, speciaal voor de visserij ontwikkelde Basic Safety Fishery training heeft een extra onderdeel "Veiligheid voor de Visserij" dat aansluitend op de bijbehorende Basic Safety Training wordt gegeven. Deze Basic Safety Training Fishery is verplicht voor alle visserlui en is onbeperkt geldig.

Als u deze Fishery training succesvol heeft afgesloten ontvangt u twee certificaten, namelijk Basic Safety Training STCW en Basic Safety Training Fishery. Hierdoor kunt u zowel bij de Koopvaardij als bij de Visserij gaan werken. De training duurt 5 dagen, dus een dag langer dan de normale Basic Safety Training.

Het onderdeel Fishery wordt ook gegeven bij een Refresher Basic Safety Training zodat u in 3 dagen klaar bent.

Bent u al in het bezit van een Basic Safety Training certificaat maar hebt u nog geen onderdeel Fishery gevolgd, dit onderdeel kan nu ook los, in een dag gegeven worden.

Kijk hier voor de nieuwste bemanningsvoorschriften op een rij

Het is ook mogelijk om, als u al in het bezit bent van een Basic Safety certificaat, alleen deel te nemen aan het onderdeel Fishery van 1 dag.

Wij verwelkomen u graag op deze en onze andere trainingen, dus schrijf u in met ons contactformulier of bel of mail Siem Buis via 0527-699535 of info@tvkinstructie.nl

Kijk voor meer informatie ook op Nederlandse Vissersbond en Visned.

training-basic-safety-training-fishery

Direct aanmelden

Direct aanmelden