News

Omslag in denken over veiligheid op de werkvloer

training-bhv-basis

Er is een echte omslag gaande in veiligheidsland.

Bij veel bedrijven zien we een omslag in het denken over veiligheid op de werkvloer. Waar het voorheen een opzij geschoven kindje was zien we daar nu echt een trendbreuk. Veilig werken staat bij veel bedrijven hoog op het lijstje. Gelukkig ook maar! We zien in de cijfers dat er een dalende lijn is in het aantal bedrijfsongevallen.

TVK biedt diverse veiligheidstrainingen waaronder de VCA Basis en VCA VOL voor leidinggevenden. Nog niet alle bouwbedrijven en ZZP’ers hebben dit geregeld, maar de verwachting is dat meer en meer opdrachtgevers dit zullen eisen. Maak één dag in de 10 jaar! vrij voor deze training en je ontvangt na een succesvol examen je VCA pas en certificaat. Slagingspercentage bij ons is momenteel 98,3%. Tevens verzorgen wij trainingen voor de uitzendbranche, dit zijn VCU en VIL VCU. Wil je meer weten over VCA kan je dat hier doen.

TVK staat ook niet stil en is bezig met het ontwikkelen van een nieuwe BHV training waarbij inzichten vanuit diverse landen en vooral branches waarin veiligheid goed geregeld is mee worden genomen. Daarnaast ontwikkelen we branche gerichte BHV trainingen. We hopen hier dit jaar mee te kunnen starten en zullen je daarover zeker informeren.

Informeer ook naar de mogelijkheden voor training voor veilig werken met de heftruck, reachtruck of hoogwerker. Deze trainingen geven wij in diverse talen waaronder Pools.

Hier vind je alle informatie over onze bedrijfsveiligheidstrainingen

Volg ons op social media via de volgende kanalen: