Advanced Firefighting (AFF) en Sloepgast / Reddingsmiddelen (PSCRB) voor vissermannen

slider-fotos tvk schip

Advanced Firefighting (AFF) en Sloepgast / Reddingsmiddelen (PSCRB) voor vissermannen

Je het een SW5 opleiding en een bijbehorende vaarbevoegdheid? Houd deze in de lucht!

Als je al een aanvraag hebt gedaan zul je waarschijnlijk te horen hebben gekregen dat je naast je MFA/MC een (AFF) Advanced Firefighting en (PSCRB) Sloepgast / Reddingsmiddelen certificaat moet inleveren. Tot nu toe werd daar niet om gevraagd door KIWA, maar dat gebeurt sinds kort wel. Lees hier het artikel wat we eerder geschreven hebben.

Dit betekent voor een flink aantal vissers dat ze twee weken vrij moeten nemen om deze beide trainingen te volgen. Naast dat dit vrij prijzige trainingen zijn, heb je die weken vaak ook geen inkomsten. Wij kunnen er helaas niet voor zorgen dat je deze certificaten niet hoeft te halen, maar willen graag meedenken om deze zo efficiënt mogelijk te halen. Het positieve is dat zoals de regels nu zijn, vissers deze trainingen niet hoeven te herhalen. Goed bewaren dus deze certificaten.

Wat gaan wij voor jou doen?

Wij gaan speciaal voor vissermannen deze trainingen organiseren in de weken dat je waarschijnlijk toch al vrij bent. Je komt in een groep terecht met alleen maar vissers en de trainingen worden in het Nederlands gegeven. Wellicht kan je hierdoor ook samen het vervoer regelen. Je kunt zelf ook een groep samenstellen van minimaal 10 personen en dan kunnen we in overleg een datum plannen.

Maximaal aantal deelnemers per groep:
AFF: 16 personen
PSCRB: 12 personen

Als je beide trainingen moet volgen kan je zelf kiezen wanneer je deze wilt doen. Let op dat je niet beide trainingen in dezelfde week plant. 

 

Wil je alleen of met een groep een training volgen op een andere datum dan kan dit ook, bel ons op 0527-699535 of stuur een mail naar info@tvkinstructie.nl

Actie:

Volg je beide trainingen dan vragen wij je vaarbevoegdheid aan. Dit pakket kost € 2.950,-  Geef dit aan in het vakje opmerkingen tijdens je inschrijving.

Uitvoering en locatie training

Wat heb je nodig om deze training te mogen volgen

  • Geldige Fishery Certificaat of geldig Basic Safety Certificaat
  • Een geldig medisch certificaat voor zeevaart
  • Locatie: wij verzorgen deze training bij onze partner FMTC in Badhoevedorp.
  • Na overleg is het ook mogelijk deze trainingen in Dordrecht te volgen.

Certificaat

Als je slaagt voor de Advanced Firefighting Training (AFF) ontvang je het STCW certificaat STCW’78 A-VI/3 paragraaf 1-4. Als je slaagt voor de Proficiency in Survival Craft and Rescue Boats other than Fast Rescue Boats (PSCRB) ontvang je het STCW certificaat STCW’78  A-VI/2-1 paragraaf 1-4. Beide certificaten zijn 5 jaar geldig (tot nu toe is voor de visserij een refresher niet verplicht) en wordt de cursus bijgeschreven in uw monsterboekje en/of veiligheidslogboek.

Taal

Speciaal voor deze trainingen zullen ze in het Nederlands gegeven worden.

Subsidie

Er zijn momenteel subsidiemogelijkheden. Wil je kijken of jij in aanmerking komt voor deze trainingen stuur dan een mail naar info@benbcrewmanagement.eu Zij zullen je informeren over de mogelijkheden die er nu zijn en hoe je een aanvraag kunt doen.

 

 

Terug naar overzicht

Belangrijke informatie

Deze trainingen zijn speciaal ingepland voor vissermannen die AFF en PSCRB certificaten nodig hebben voor verlenging van hun vaarbevoegdheid

Direct aanmelden

sidebar-button

AFF Advanced Firefighting

Direct aanmelden

sidebar-button

PSCRB Sloepgast /  Reddingsmiddelen