Mobiele Safety Trainer

BHV WAGEN TVK INSTRUCTIE
Art. nr. 603

Bedrijfs Hulp Verlening aanhangwagen voor trainingen van BHV personeel op locatie. Deze aanhangwagen kan verschillende scenario’s nabootsen en monitoren. Via een groot LCD scherm kan vanuit alle hoeken worden meegekeken naar de training.

  • Maatvoering:600x210x230 (LxBxH)
  • Bruto draagvermogen:3000kg
 
prijs op aanvraag
Mobile safety trainer 620

Deze Bedrijfs Hulp Verlening aanhangwagen is voorzien van veel verschillende technieken om brandsituaties veilig na te bootsen. Er kunnen verschillende scenario’s worden nagespeeld. Zo kan er bijvoorbeeld een meterkast of magnetron in de brand staan maar ook word er getraind hoe te handelen bij brand bij een gasmeter of gasinstallatie. De scenario’s worden aan de hand van de situatie in het bedrijf samengesteld.

Alle trainingen worden live via een groot LCD scherm gevolgd aan de buitenzijde van de aanhangwagen. Mede-cursisten kunnen zo meekijken met de huidige training terwijl de cursusleider hierop reageert. Alles wordt opgenomen met infrarood camera’s om naderhand de training te kunnen analyseren met de cursisten.

Tijdens de training kunnen er rook en licht effecten toegevoegd worden. Via een intercom systeem kunnen extra opdrachten of informatie aan de deelnemers gegeven worden. In een aparte ruimte is het ook mogelijk om met een echte brand te oefenen. Deze brandblusbak is geheel beveiligd. Cursisten kunnen zo met vuur oefenen zodat ze tijdens calamiteiten overal op voorbereid zijn.

Middels een generator is de aanhanger geheel zelfvoorzienend.

mobiele-safety-trainer-23

Veiligheidstrainingen op locatie

Brandjes blussen doen we natuurlijk niet bij u binnen. Om uw veiligheidsmedewerkers toch op uw locatie te kunnen trainen is de Mobiele Safety Trainer de oplossing! Het is een trainingsunit waarmee alles mogelijk is! Niet voor niets geroemd en bewonderd door iedereen die ermee kennis maakt. Bekijk de video onderaan deze pagina!

Wij trainen overal!
De Mobiele Safety Trainer maakt het ons mogelijk om overal en op iedere locatie trainingen te verzorgen. Kantoren, Scholen, Zorginstellingen, Hotels en Schepen, we zijn overal geweest en kunnen bogen op een uitgebreide ervaring.

mobiele-safety-trainer-3-595x224

Wat doet de Mobiele Safety Trainer ?
In de trainer wordt gesimuleerd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van hypermoderne elektronica die processen aanstuurt. Zo is er bijvoorbeeld een gasbak geïnstalleerd waar echt vuur ontstoken en geblust wordt.

Wat zit er allemaal in de Mobiele Safety Trainer ?

* Open Haard
* Gasmeter
* LCD TV
* Kachel
* Hete Deuren
* Gasstel
* Meterkast
* Oven
* Computer
* Afzuigkap
* Brandinstallatie
* Camera’s
* Audiovisuele Communicatie Studio

Operatiekamer nodig ?
In een handomdraai toveren wij de unit om tot een ruimte die aan uw specifieke eisen voldoet. In die ruimte is plaats voor uw eigen apparatuur zodat iedere gewenste simulatie snel kan worden gerealiseerd.

Welke aspecten kunnen worden getraind ?

* Brand
* Gevaarlijke Stoffen
* Gas Meten
* Ademlucht

Hoe wordt de Mobiele Safety Trainer ingezet ?

* Praktijkonderdeel BHV Trainingen
* Training Gas meten op Tankschepen en Begaste Containers
* Oefenen van Ademluchtbescherming
* Oefenen van hittegewenning
* Ontruimingsoefening in rook
* Isoleren van Brandhaarden
* Praktijkoefening veiligheid op schepen
* Communicatie oefeningen

Mobiele Safety Trainer huren ?
Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Download hier onze Brochure.