Ons Bedrijf

TVK Instructie BV

TvK Instructie BV is ontstaan vanuit een jarenlange beroepservaring bij Brandweer en Scheepvaart van oprichter Theo van Keulen, bijgestaan door zijn echtgenote, Cootje. Eerst verzorgden zij BHV- en VCA trainingen op locatie, maar gaandeweg werd het assortiment uitgebreid tot een breed en volwaardig aanbod dat inmiddels in heel Europa wordt afgenomen.

ISO 9001 certificering

Nu is ons familiebedrijf allround aanbieder van veiligheidstrainingen met een unieke specialisatie in Maritieme Safety Trainingen ten behoeve van zee- en binnenvaart. Daarnaast onderscheid wij ons door het aanbieden van VCA en BHV trainingen voor Speciaal Onderwijs.
Sinds 2010 werken wij volgens het kwaliteitssysteem ISO 9001 zodat wij de kwaliteit van onze trainingen kunnen garanderen.

Waar, wat en hoe ?

Trainingen worden geheel verzorgd op uw locatie, aan boord en/of in onze trainingsfaciliteit te Emmeloord. Daarbij wordt er van u niets anders verlangd dan uw aanwezigheid. Van veiligheidshelm tot safetyboot en van brandblusser tot volautomatisch gestuurde simulator; wij verschijnen volledig ‘equipped’ aan de start.
De STCW Safety trainingen vinden alleen plaats op onze door IlenT gecertificeerde locatie.

We beseffen dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema’s duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het verzorgen van onze trainingen.

Trainingen
Onderstaand geven wij u een greep uit ons assortiment

*     STCW Maritieme Zeevaart Basic Safety Training
*     STCW Basic Safety Refresher en Basic Safety Fishery
*     STCW Medical First Aid en Medical Care
*     Maritieme Veiligheidstraining aan boord tbv watersport en zeezeilen (1 dag)
*     VCA Basis en VOL
*     VCA Speciaal Onderwijs
*     BHV op maat (NIBHV en eigen certificering)
*     BHV Speciaal Onderwijs

Meer Informatie ?

Natuurlijk heeft u vragen. Wij beantwoorden ze graag voor u. Bel ons (0527-699535) mail ons of vul het contacformulier in. U kunt hier onze brochures downloaden en onze video’s bekijken en u aanmelden voor onze nieuwsbrief.
Dan blijft u op de hoogte van als onze nieuwtjes en aanbiedingen.