TvK Instructie Maritieme en andere veiligheidstrainingen

Theo van Keulen, de eigenaar van TvK Instructie aan boord van een passagiersschip waarop de trainingen binnenvaart worden gegeven.

Theo van Keulen, de eigenaar van TvK Instructie Emmeloord

Theo van Keulen, eigenaar van TvK Instructie

Mijn naam is Theo van Keulen. Het bedenken, organiseren en uitvoeren van veiligheidstrainingen is mijn passie en mijn leven. Niet vreemd, want mijn beroepsmatig verleden ligt bij de Zeevaart en de Brandweer. Samen met mijn echtgenote Cootje van Keulen heb ik op 1 januari 2001 TvK Instructie  opgericht, een gespecialiseerd bedrijf in veiligheidstrainingen, gevestigd te Emmeloord (Noordoostpolder). Inmiddels bestaan we al 15 jaar, beschikt ons bedrijf over een grote trainingslocatie en zijn er vele gekwalificeerde instructeurs bij ons aangesloten.

Deskundigheid en ervaring

Professionele deskundigheid en ervaringsgerichtheid vormen keer op keer de grondslag van innovaties die wij op trainingsgebied doorvoeren.
Wij vragen onze klanten altijd naar hun specifieke behoeften en wensen op het gebied van veiligheid, zodat we samen tot een passende veiligheidstraining kunnen komen. Daarbij ben ik ervan overtuigd dat ik u, mede namens ons voltallig personeel een passende aanbieding kan doen.

Ik zie u graag op de training!

Theo van Keulen